Menu

Fra PPS til VAR Healthcare

PPS skifter navn og får nyt design og funktionalitet. Indkøring i Norge først, herefter til Danmark og andre lande.

PPS har stor succses i Danmark og Norge. Interessen er også stor udenfor Skandinavien, og der arbejdes specielt med en satsning mod de engelsk- og tysktalende lande.  Derfor skifter vi nu navn.

Dansk version 13 kommer som VAR

I Norge har VAR nu samme indhold som PPS i Danmark (v12). De danske brugere mister således ikke noget af indholdet, mens VAR testes i Norge.

Derimod, når det hele er færdig afprøvet i Norge, vil VAR Healthcare i Danmark fra start levere:

  • nyt og opdateret indhold (version 13)
  • nyeste funktionalitet
  • nyt design
  • kraftig opgraderet søgefunktion
  • større brugervenlighed

...det hele færdigt testet, verificeret og finjusteret til effektiv brug.

PPS (og VAR) er kendt for sit evidensbaserede og opdaterede indhold, hele vejen, til alle vores brugere.

Hvorfor navnet VAR Healthcare?

VAR - fordi det er en oldnordisk gudinde knyttet til visdom. Var er så vis, at ingen hemmelighed kan holdes skjult for hende. Ordet VAR findes også i vores sprog i ord og udtryk som «tage vare på, blive var, være varsom». Altså meget af det som er vigtigt og relevant for sundhedsvæsenet.

Healthcare - fordi vores  procedurer også er aktuelle for et internationalt sundhedsvæsen, og fordi norsk og skandinavisk sygepleje og «healthcare» har stor troværdighed.

By healthcare professionals - fordi VAR Healthcare er et værktøj udviklet til og af sundhedsprofessionelle.

Nyt udseende og endnu bedre funktionalitet

VAR Healthcare er udviklet med helt ny teknologi med bl.a. ny søgemaskine og responsive design.  Det har været nødvendigt for at kunne komme ud i flere sprogversioner og til et større antal brugere, end vi har i dag. Desuden udvikler uddannelse og praksis sig hurtigt og mobile platforme anvendes mere og mere.

Den norske VAR Healthcare er nu ude på nettet: www.varnett.no. Implementeringen med integrationerne er i gang og vil ske gradvis.

Vi er stolte og glade for at have nået denne milepæl og glæder os til at vise det nye værktøj frem og tage det i brug også i Danmark!