Menu

Paulina Simonsen, Gladsaxe kommune

- PPS er et værktøj der understøtter medansvar og vidensdeling

Photo: Thinkstock/Monkey Business LtdPhoto: Thinkstock/Monkey Business Ltd

- PPS er et enkelt og konkret værktøj, og brugbart for alle. Du kan se det i billeder, på film og animationer, og du kan læse det. (Illustrationsfoto)

Forskellige nationaliteter og kompetenceniveauer

Paulina Simonsen er Social- og sundhedsassistent i Gladsaxe kommune, nordvest for København. Hun siger spontant:
- PPS er et enkelt og konkret værktøj, og brugbart for alle. Du kan se det i billeder, på film og animationer, og du kan læse det. Vi har mange kollegaer med forskellige læringstilgange i vores kommune. Mange forskellige nationaliteter og kompetenceniveauer. PPS er nemt tilgængeligt og det er uden tolkninger. Det er konkrete fakta, det er sådan vi gør det i praksis.

Vi kan fokusere på det evidensbaserede og opdaterede

Photo: VAR Healthcare
Simonsen fortsætter:
- Vi skal ikke læse lange manualer uden mening, PPS er et praktisk og håndgribeligt værktøj. Vi slipper for at diskutere personlige holdninger og meninger i personalegruppen, som ofte forvirrer, men kan fokusere på det faglige udgangspunkt i PPS i forhold til den sygeplejefaglige opgave vi står i.

Fælles undervisningsdag - en god start med PPS

”I PPS mener vi at det giver et godt udgangspunkt at afholde en eller flere fælles uddannelsesdage hvor indhold, funktionalitet og anvendelsen af PPS er i centrum. Som f.eks her i Gladsaxe Kommune, hvor vi havde en indholdsrig, fokuseret og aktiv PPS-dag sammen. Tak for alle gode kommentarer og for jeres faglige engagement! "