Menu

Sygeplejerske Anne Hansen, København.

- Vi behøver ikke at opfinde den dybe tallerken igen

Photo: iStock/Steve Debenport

- PPS er evidensbaseret, praktisk tilrettelagt og procedurerne er nøjagtigt beskrevet - perfekt for os. (Illustrationsfoto)

Da Københavns kommune anskaffede PPS, var ambassadører fra Vanløses Sundhedscenter den første gruppe, der modtog undervisning i PPS. Dagen efter undervisningen fik vi denne positive feedback fra en nyudklækket tovholder: - Tak for i går - super undervisning, jeg er helt solgt!
Det er sygeplejerske Anne Hansen, som har skrevet til os. Selv tak!

Praktisk PPS i praktisk undervisning

Og hun fortsætter: - I dag havde jeg fornøjelsen at undervise 39 assistenter i anlæggelse af subkutane kanyler sammen med en kollega. Vi bar os helt konkret ad på den måde, at jeg læste op fra PPS, samtidig med at min kollega udførte procedurerne helt fra håndvask og hele vejen op til selve anlæggelsen. Herefter fik assistenterne selv lov at lægge kanyler (i bleer), mens vi gik rundt i grupperne og hjalp til og svarede på spørgsmål.

 Forarbejdet med PPS gik som en drøm

 - Jeg oplevede at selve forberedelsen af undervisningen var let, idet vi bl.a kunne finde udstyrslister, samt at vi ikke behøvede at opfinde den dybe tallerken igen, da hele proceduren er nøjagtig og detaljeret beskrevet.

- Vi fik en positiv feedback og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal gøre brug af PPS, i forbindelse med undervisning.